Veel gestelde vragen

 

Hoeveel tijd heeft SpulexVoice nodig om het bestand met de ingesproken tekst en grafische vormgeving naar mij te mailen?
Dat is een beetje afhankelijk van de drukte op enig moment. Als basis streven wij ernaar om uw bestelling binnen 4 uur na ontvangst van de bestelling én bevestiging van de betaling naar de opdrachtgever te mailen.

Welke tijden kan ik een gesproken bericht bestellen?
Bestellen kan 24 uur/dag, op alle dagen. De verwerking van uw bestelling in de studio en verzending van het bestand na montage wordt gedaan tussen 09.00 en 17.00 uur, ook alle dagen van het jaar.

Worden bestellingen op alle dagen verwerkt?
Ja, onze omroepers en grafische vormgevers zijn alle dagen van het jaar tussen 09.00 en 17.00 uur aanwezig waardoor alle bestellingen snel worden verwerkt zoals hierboven is aangegeven.

Kan ik zelf een tekst (laten) schrijven of moet het een tekst zijn uit het online boek?
U kunt altijd zelf een tekst schrijven en die in het bestelformulier plaatsen, die tekst wordt dan precies zo ingesproken. Het boek met de voorbeelden is om u mogelijk op weg te helpen, ook deze teksten kunnen geheel naar eigen inzicht worden aangepast.

Kan ik alle foto’s meesturen voor de grafische verwerking?
Foto’s van de overledene of met een andere afbeelding kunt u meesturen bij het bestelformulier. De foto’s moeten in een JPG of TIFF bestandsformaat zijn anders kunnen ze niet verwerkt worden.
In onze studio worden de foto’s in de regel niet bewerkt, dus 1 op 1 weergegeven zoals van u ontvangen
.

Hoe lang blijft een ingesproken bericht beschikbaar ?
Een bestand met het ingesproken bericht en de grafische vormgeving blijft 1 maand op onze server beschikbaar, daarna wordt het definitief gewist.

Kan ik het ingesproken bericht ergens opslaan?
Neen, dat is technisch helaas niet mogelijk omdat het ingesproken bericht en de grafische vormgeving op verschillende servers in de Cloud worden opgeslagen.
Uk kunt wel tegen zeer geringe kosten een MP 3 bestand van het ingesproken bericht en een apart bestand van de grafische vormgeving bestellen. Die bestanden kunt u dan op alle media afspelen zonder speciale software.

Hoe kan ik de bestelling betalen?
Kort nadat wij de bestelling van u hebben ontvangen wordt aan u een link naar de Ideal site gemaild. Via die link kunt u eenvoudig en zoals gebruikelijk bij Ideal betalen.
Na betaling krijgen wij daarvan onmiddellijk bericht en wordt de studio verwerking van uw bestelling in gang gezet.

 

Krijg ik ook een factuur?
Ja, nadat wij aan u het bestand per mail hebben verzonden wordt voor u een factuur met apart de Btw vermelding gemaakt. U ontvangt deze ook per e-mail.
Voor de gesproken rouwberichten en dankbetuigingen zijn de gemaakte kosten een vast onderdeel van de uitvaartkosten.

Vragen
Alle overige vragen kunt u aan ons stellen via het contactformulier dat u bovenaan in de balk kunt vinden. Wij streven ernaar om u gedurende kantooruren, 7 dagen per week, zo snel mogelijk antwoord te geven op de gestelde vraag.