Gesproken rouwbericht of dankbetuiging razendsnel wereldwijd per mail verzonden!

Sneller én  goedkoper dan drukwerk, gesproken- en geschreven tekst, met foto of afbeelding.
Verzending meestal de dag van bestelling,  soms de volgende ochtend en als het ècht noodzakelijk is, dan razendsnel !

 

Milieu vriendelijk

Het ingesproken rouwbericht of dankbetuiging is een dienstverlening van deze tijd, de ingesproken berichten worden per mail wereldwijd verzonden, er wordt géén papier gebruikt waardoor ons milieu wordt gespaard.

Bestellen gaat snel

Het bestellen van een ingesproken bericht gaat snel en makkelijk via een online responsieve bestelformulier.
Afhankelijk van een gegeven antwoord verschijnt de volgende vraag automatisch, zo worden uitsluitend relevante vragen gesteld voor het inspreken en vormgeven.

Voorbeeld teksten

In het bestelformulier staat een link naar ons boek met uitvaartteksten. 145 pagina’s dik, 1400 teksten en gedichten, makkelijk doorzoekbaar op zoekwoord, een goede hulp bij een voor velen lastige opgave om een passende tekst te schrijven.

 

Alle ingesproken informatie wordt ook  grafisch verantwoord weergegeven in de rouwkaart.

De omroeper spreekt de opgegeven teksten in maar ze worden ook in de mail apart vermeld zodat data,
tijden en plaatsen goed overgenomen kunnen worden door de ontvanger van de mail.

 

Een foto van de overledene of een afbeelding wordt bij de mail verzonden

In de mail wordt een foto of een andere afbeelding naar keuze grafisch verwerkt op de voorzijde van de rouwkaart.
In het bestelformulier staat een link naar ons afbeeldingenboek waaruit een geschikte afbeelding voor de rouwkaart kan worden gekozen.

 

De berichten worden door professionele  omroepers ingesproken

Kort na de bestelling worden de rouwberichten of dankbetuigingen door professionele omroepers ingesproken. Bekende stemmen, vakkundig en stijlvol.
Bekende stemmen uit de omroepwereld en ervaren voice-overs, bekend als commentatoren bij documentaires en reclamespots spreken de opgegeven teksten in.

 

Snelheid is belangrijk onze dienst werkt 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Wij streven ernaar om alle bestellingen, later op de dag bij ons ontvangen, nog diezelfde dag geheel te verwerken. In de praktijk  zullen die bestellingen meestal de volgende ochtend naar de opdrachtgever per mail worden verzonden.

 Voor u ingesproken teksten en kaarten worden encrypted (versleuteld), dus veilig, gedurende 1 maand opgeslagen op onze servers.

Het ingesproken rouwbericht wordt met één klik direct geopend en kan beluisterd worden, eerst downloaden of opslaan op de eigen computer is niet nodig.

 

Beluisteren kan op alle media

Het luisteren naar een ingesproken rouwkaart of dankbetuiging kan onbeperkt op de computer maar ook op alle mobiele apparaten zoals een laptop, tablet en smartphone, ongeacht het merk of het gebruikte besturingssysteem/browser.

 

Doorplaatsing op de sociale media of op een eigen website en blog.

Het gesproken rouwbericht of de dankbetuiging kan op alle sociale media –Facebook, Twitter, Google+  en meer- worden doorgeplaatst zonder extra kosten. Een perfecte manier om een nog grotere groep bekenden te bereiken van wie misschien geen mailadres bekend is.

 

Lage kosten

Een ingesproken gesproken bericht inclusief de technische verwerking, de grafische studio montage, de weergave van gegevens met een foto, plaatsing en bewaring op de streaming server en onbeperkt gebruik kost slechts € 175  incl. de Btw. De ingesproken berichten kunnen onbeperkt worden beluisterd tot en met 30 dagen na het overlijden of de bestelling van de dienst.

 

Gesproken bestanden bewaren voor het eigen archief.

Bij de bestelling kan een apart bestand in MP3 formaat worden besteld voor bewaring en eigen gebruik ook nadat het bestand van onze server is verwijderd. Dit MP3 bestand wordt dan per mail apart toegezonden. De kosten hiervoor zijn slechts € 15,– incl. Btw.

 Kosten maken deel uit van de totale uitvaartkosten.

 

Zodra het ingesproken rouwbericht of de dankbetuiging per mail is verzonden ontvangt de opdrachtgever de factuur met de gegevens over het verwerkte rouwbericht.

 

Bestellen gaat in 3 stappen

Stap 1 – Klik HIER om het bestelformulier te openen.

Stap 2 – Vul alle gevraagde gegevens in.

Stap 3 – Wij sturen u dan een betaalverzoek.

Direct na overmaking worden de teksten ingesproken en gaat de grafische vormgever aan de slag, waarna het bestand snel naar u wordt verzonden.